'Ko se posvećuje učenju, iz dana u dan postaje sve veći.' - Lao Tse

CENTAR ZA EDUKACIJU GRAĐANA

Udruženje ABF - tim

Irfan Rizvić

Irfan je umirovljeni kriminalistički inspektor. Zajedno s grupom za međunarodnu suradnju i ABF Uddevalla iz Švedske 2003. godine uključen je u projekt osnivanja Centra za edukaciju građana ABF Busovača. Uz brojne aktivnosti i izvanrednu organizaciju centra, ogroman doprinos dao je na samoodrživom opstanku Udruženja. Član je Upravnog odbora ABF-a i koordinator rada, a njegov moto je: “Sve se radom može postići”.

Irfan Rizvić

Josip Lukin

Josip je rođen 30. lipnja 1981. godine. Diplomirao je engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Radi kao profesor engleskog jezika u SŠ “Busovača” i sudski tumač za engleski jezik pri Kantonalnom sudu Novi Travnik. U ABF-u djeluje od 2004. godine kao voditelj kružoka engleskog jezika te voditelj različitih projekata.

Josip Lukin

Nermana Deljkić

Nermana je diplomirala informatiku na fakultetu Informacijskih tehnologija u Mostaru. U ABF-u je angažirana od 2004. godine kao voditelj kružoka informatike. Otad pa do danas je izvela na stotine grupa i obučila mnoge polaznike da samostalno koriste računalo. Njezin moto je: „Uvijek budi pozitivan i imaj osmjeh na licu.“

Nermana Deljkić

Violeta Relota
Violeta je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Sarajevu engleski jezik i književnost. Zaposlena je u SŠ “Busovača”, a u ABF-u je angažirana od 2007. godine kao voditelj kružoka za engleski jezik. Njezin omiljeni citat je: “Always look on the bright side of life”.

Violeta Relota

Silvija Vujica

Silvija je diplomirana ekonomistica. Ima iskustva u javnom i privatnom sektoru te na međunarodnim projektima. U ABF-u je angažirana od 2013. godine gdje radi kao predavač za osnove ekonomije.

 

 

Silvija Vujica

Snježana Lovrić

Snježana je profesorica njemačkog jezika i književnosti. Studij je završila na Filozofskom fakultetu u Zenici. Od 2009. god. radi u ABF-u kao voditelj kružoka za njemački jezik. Otad pa do danas je izvela mnoge polaznike/grupe. Njezin moto je: ”Je mehr du gedacht, je mehr du getan hast, desto länger hast du gelebt.”

Snježana Lovrić

Dženana Bešlić

Dženana se dugo godina bavi ručnim radovima. Savladala je mnoge tehnike veza, pletenja i heklanja i često koristi i kombinira ove tehnike. U ABF-u je angažirana od 2014. godine kao instruktorica pletenja i veza u projektu Buso-Birka. Njezin moto je: “Vjeruj u sebe. Ne odustaj. I nikada nemoj prestati da se nadaš.“

Dženana Bešlić

Ajdin Pugonja

Ajdin je u ABF-u angažiran od 2009. godine kao vođa kružoka informatike. Uveo je mogućnost pohađanja AutoCada i Photoshopa. Sve do sada šta je napravio za ABF bilo je s jednim ciljem, da pomogne društvu u kojem živi. Uglavnom skroman momak koji voli da kaže: “Svi za jednog, jedan za sve”.

Ajdin Pugonja

Marija Botić

Marija je profesorica njemačkog jezika i književnosti. U ABF-u je angažirana od 2006. godine kao vođa kružoka za njemački jezik, a najviše voli raditi s djecom manjeg uzrasta. Njezin moto je: “Znanje je u modi”.

 

Marija Botić

Milena Krišto

Milena  je rođena 9.1.1979. Zvanje profesora povijesti i zemljopisa stekla na Pedagoskom fakultetu Sveučilista u Mostaru. Radi u OŠ ” Bila ” u Biloj kao nastavnik. U ABF-u je vođa kružoka EU, ljudska prava i ekologija od 2016.godine. Životni moto:  “Ne čini drugima ono što ne želiš da tebi drugi čine”.

Milena Krišto

Zora Jurešić

Zora je završila srednju školu za krojača i godinama radi kao krojačica. U ABF-u je angažirana od 17. siječnja 2014. godine kao instruktor krojenja i šivenja.

Zora Jurešić

Maid Neslanović
Maid je završio Tehnološki fakultet na Univerzitetu u Tuzli. Po zanimanju je inžinjer prehrambeno-kemijske tehnologije. Radi u PS “VITEZIT” Vitez gdje obnaša dužnost tehnologa.

U ABF-u je angažiran od 2014. godine kao predavač za temu poljoprivredna proizvodnja.

Životni mu je moto: ‘Privilegija života je biti ono što jesi i ni pod koju cijenu se ne mijenjati’.

Maid Neslanović

Amela Musakadić

Amela je vrsna šnajderica. Dugo godina se bavi tim, a od 2016.godine angažirana je u ABF-u kao vođa kružoka za Krojenje i šivanje.

Amela Musakadć

Helena Pušić

Helena je završila medicinski fakultet u Mostaru. Trenutno radi kao doktor medicine u domu zdravlja Vitez. U ABF-u je angažovana 2016. kao stručni saradnik za zdravstvenu obuku.

Helena Pušić

Branka Bagarić
Branka radi u Srednjoj školi Busovača. U ABF-u je angažovana kao lektor.

Branka Bagarić

Elma Bilandžić

Elma je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zenici engleski jezik i književnost. U ABF-u je angažirana kao voditelj kružoka za engleski jezik.

Elma Bilandžić