Centar za edukaciju i obrazovanje

AKTIVNOSTI ABF CENTRA ZA STUDENI I PROSINAC 2015. GODINE

Posljednja dva mjeseca 2015. godine  u ABF centru obilježena su različitim aktivnostima. U radu našeg centra zabilježen je blagi porast polaznika tečaja njemačkog jezika, a također imamo sve veću zainteresiranost za kružok engleskog jezika za djecu uzrasta od tri do šest godina. Djeca i njihovi roditelji zadovoljni su kružokom jer je to jedinstvena prilika u našem gradu da djeca na jednom mjestu mogu dobiti i zabavu i poduku, naravno u to možemo uključiti i najvažniji element – druženje s vršnjacima, što djecu iznimno veseli.

Redovne aktivnosti u posljednja dva mjeseca 2015. su:

  • jedan studijski kružok engleskog jezika, drugi stupanj za učenike od 5. do 9. razreda. Studijski kružok ukupno je završilo sedam polaznika
  • dva studijska kružoka engleskog jezika, treći modul, za djecu od 3 do 6 godina. Malu školu engleskog jezika pohađalo je 16 polaznika
  • četiri kružoka njemačkog jezika pohađalo je 47 polaznika. Tri grupe su okončale prvi stupanj, a jedna grupa treći. Svi polaznici su odrasle osobe.

abf skola engleskog jezika

Aktivnosti Buso-Birka projekta

Polaznici uključeni u projekt Buso-Birka – Škola za nezaposlene – okončali su prvi dio edukacije dana 19. 12. 2015. godine. Tog dana urađena je evaluacija dosadašnjeg rada s polaznicima koji su kroz evaluacijski upitnik ocijenili prvi dio projekta. Za sve polaznike Škole za nezaposlene upriličeno je druženje s voditeljima projekta uz podjelu novogodišnjih poklona.

 

Za sam kraj godine organizirano je prigodno obilježavanje protekle uspješne radne godine u ABF centru Busovača  29. 12. 2015. godine, tom prilikom priređen je novogodišnji domjenak, tj.  druženje sa svim vođama kružoka, stručnim suradnicima i članovima Upravnog odbora i članicama ABF-a Busovača.

abf informatika testiranje